Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

SAS:Turnaround kurs-target 40+++ ultimo 2013


66040 Camel 6/8 2013 10:20
Oversigt

Det internationale kreditvurderingsinstitut Standard & Poor's har løftet sin langsigtede rating for SAS AB til "B-" fra "CCC+". Det sker med stabile ratingudsigter, meddeler ratingbureauet, der henviser til fremskridt med refinansiering- og restruktureringsplanen, herunder især det planlagte salg af norske Widerøe.

- Opjusteringen reflekterer vores vurdering af, at SAS har reduceret sin kortsigtede likviditetsrisiko efter implementeringen af refinansierings- og restruktureringsplanen. I særdeleshed har SAS gjort betydelige fremskridt hen imod salget af det regionale norske luftfartsselskab Widerøe for 2 mia. skr., skriver S&P.

SAS meddelte tilbage i maj, at det er lykkedes at sælge Widerøe. SAS sælger i første omgang 80 pct. af aktierne i det norske selskab til en investorgruppe anført af den norske transportkoncern Torghatten. SAS beholder de resterende 20 pct., men har en option på overdragelse af de fulde ejerskab af Widerøe i 2016.

De norske konkurrencemyndigheder godkendte i midten af juni salget af Widerøe, og det er ifølge Standard & Poor's et vigtigt skridt hen imod, at salget som forudset vil kunne lukkes i september.

- Desuden mener vi, at SAS' implementering af restruktureringsprogrammet flytter vigtige finansielle nøgletal i den rigtige retning, skriver ratingbureauet, der dog også mener, at SAS største udfordring i fremtiden bliver at forbedre sin konkurrenceevne på omkostningssiden relativt lavprisselskaberne.

Tror det vil gå meget hurtigt op her.



TRÅDOVERSIGT